Microdermal piercing

Microdermal piercing
szúrás + ékszer

8000 Ft

Utókezelő krém: 1000 Ft 

Anti allergén ékszerek

Nincs időpont foglalás

H-SZ: 10-21:00 V: 11-20:00

Kezelés

 • A microdermal gyógyulási ideje kb. 3-4 hét. Kérjük, hogy ez idő alatt tartsa be az alábbiakban felsorolt tanácsokat.
 • Ahhoz, hogy biztonságosan lehessen az ékszer fejrészét cserélni, a tapasztalat szerint bő egy hónapnak kell eltelnie.
 • 2 hétig ne menjen uszodába, szaunába, szoláriumba.
 • Óvja ékszerét a fizikai behatásoktól; ütődésektől, rántásoktól, a behelyezés pontjától függően fokozottan figyeljen rá öltözködéskor, törölközéskor.
 • Az ékszert a gyógyulási idő alatt csak folyó víz érheti (zuhanyzás), kiáztatni tilos!
 • Ne kezelje az ékszert alkohol tartalmú készítménnyel.
 • Kezelje a piercinget a teljes gyógyulási ideig napi 2-3 alkalommal a piercing kezeléséhez kifejlesztett Medisept géllel.
 • Kezelje a piercinget napi 10-15 percig kamilla teás borogatással, ami megakadályozza a környező bőrfelület felduzzadását.
 • A microdermal piercing az egyetlen, amelynél nem ajánljuk krém használatát. A piercing környezetében levő bőr az első pár napban kissé megduzzadhat és ennél az egy piercingnél a köré kent krém bekerülhet a piercing feje alá, ami így a duzzanat visszahúzódása után a kívántnál jobban kiállhat a bőrből.
 • Ha a már meggyógyult piercinget megrántja, beleakad vele valamibe és ettől az begyullad, újra kezdje el az előbbiekben leírt kezelést.
 • Gyógyulással kapcsolatos kérdés vagy rendellenesség esetén azonnal kérje segítségünket telefonon vagy személyesen.

18 éves kor alatt

 • Szalonunkban 16-18 éves kor között az alábbi szülői beleegyezői nyilatkozat kitöltése szükséges piercing szúráshoz.
 • 16 éves kor alatt szülői/gondviselői jelenlét is kötelező.

Leírás

A testékszerek új generációja néhány éve jelent meg, több elnevezése ismert: dermal anchor, surface anchor, dermal piercing illetve "egypontos" testékszer, mellyel a hagyományosnak nevezett ékszerektől való alapvető különbségre is rámutat. Ennél az ékszernél egy ki/bevezető nyílás van, és az ékszer talp, vagy törzsrésze a behelyezés után egyfajta "horgonyként" tartja a fejrészt, mely a bőrfelületre simul. Az ékszer talpát meg sem mozdítva, fájdalommentesen lehetőségünk nyílik a bőrfelszín fölött elhelyezkedő ún. „fej” cseréjére, mellyel bármikor megváltoztathatjuk piercingünk színét, méretét, formáját.

Az ékszer különlegessége abban áll, hogy a test szinte bármely pontjára behelyezhető, ahol rendelkezésre áll a szükséges néhány milliméteres vastagságú bőr a csontos részek felett. A microdermal különálló egy darabos ékszerként is megállja a helyét, de gyakori csoportos (2-4 db) elhelyezése is egy adott testrészen, tetoválásainkba is behelyezhető.

A microdermal testékszerek behelyezése szalonunkban minden esetben, a kizárólag erre a célra gyártott, egyszer használatos bőrlyukasztóval történik, különböző tűket, vágószerszámokat, házi készítésű eszközöket nem használunk! Microdermal piercing céljára kizárólag titán ékszereket használunk.

Árak

Megnevezés Gyógyulási idő Árak
Microdermal piercing szúrás hozott microdermal piercinggel ★★☆☆☆ 7000 Ft
Microdermal piercing szúrás titán microdermal piercinggel ★★★★★ 8000 Ft
Intim Microdermal piercing szúrás titán microdermal piercinggel ★★★★★ 9000 Ft