Piercing Szúrás

A piercing szúrás az ékszer behelyezését jelenti a test tetszőleges pontjára. A piercinges a megfelelő vastagságú tű segítségével szúrja át a megfelelő helyen a bőrt. A piercing szúrás szalonunkban általában néhány percet vesz igénybe (ami nem foglalja magába az ékszer kiválasztását és a vele kapcsolatos felvilágosítást) lásd piercing videók, ezért minimális fájdalomérzettel jár. A piercing szúratása előtt érdemes minden tekintetben tájékozódni a behelyeztetni kívánt testékszer fajtával kapcsolatban. Lásd piercing képek.

Szúrás előtt:

A szúrás az ékszer kiválasztásával kezdődik, amelyben tapasztalt piercereink és pultosaink megfelelő szakmai tanácsadással segítik vendégeinket. A szúrás előtt az ékszerek közül kiválasztásra kerül a megfelelő hosszúságú és vastagságú piercing, mely részben a vendég döntésén múlik, részben a piercing fajtájától valamint a testi adottságoktól függ. Vannak szúrásra alkalmas és vannak csak csereként használható testékszerek amiket a szúráshoz nem lehetséges megfelelő módon sterilizálni vagy méretük, más tulajdonságuk folytán akadályoznák a gyógyulás folyamatát.

Szúrás folyamata:

Ezután megkezdődhet a szúrás, ami először az ékszer sterilizálását, ezután pedig az adott bőrfelület fertőtlenítését jelenti. A behelyezést megelőzően természetesen bejelöljük az ékszer későbbi helyét, így mindenkinek lehetősége van meggyőződni arról, hogy az a megfelelő illetve az általa elképzelt helyre fog kerülni.

Az egész folyamatból a legrövidebb időt maga az ékszer behelyezése jelenti, ami általában kb fél percet vesz csupán igénybe.

Szúrás után:

Ezután már mindenkinek csak a megfelelő utókezelésről kell gondoskodnia és ha betartja az előírásokat, heteken belül egy gyönyörű, szépen begyógyult piercing egészséges, boldog tulajdonnosa lehet.

Piercing szúráshoz nem szükséges bejelentkezni!

Piercinget csak szalonban, szakemberrel szúrass, mivel egy hozzá nem értő rengeteg kárt tud okozni. Az otthon szúrt piercingek nagy részét újra kell szúratni vagy ki kell venni a nem megfelelő ékszer használat vagy a sterilitás hiánya miatt.