Tetoválás

Válassz mintát!

  • Mintát weblapunkról, szalonunkban katalógusainkból tudsz legkönyebben választani.
  • Ezen kívül bármilyen internetről vagy más forrásból választott mintát el tudunk készíteni számodra, amennyiben behozod vagy emailben elküldöd. Ha személyesen hozod be a képet, nem kell kinyomtatni, elég pendriveon elhozni, de kis kijelzőjű telefonon sokszor nem látjuk a képet részletekbe menően.
  • Ha idézetet vagy feliratot szeretnél tetováltatni, válassz egyet: tetoválás idézetek vagy hozz sajátot és válassz hozzá betűtípust.
  • Ha fotórealisztikus tetoválást szeretnél (ember, állat, stb.), hozz egy jó minőségű - lehetőleg profi fényképész által készített – nagy felbontású papír vagy digitális fényképet.
  • Ha bármi egyéb mintát szeretnél, keress egy olyan képet, amin jól kivehető a minta és látszanak a részletek is.

A minta részletességének megfelelő méretben tetováltass. Ha egy nagyon részletes képet szeretnél nagyon kis méretben, az nem fog jól mutatni, illetve nem is lehet elkészíteni. Tetoválóink meg tudják mondani, hogy kivitelezhető-e az általad kívánt méretben. Sokan szeretnének pl. szöveget tetováltatni az ujjukra és nagyon meglepődnek, mikor megmutatjuk nekik, hogy egy ujjra max. 3-4 kis betű fér el.

Olyan mintát célszerű választani, amit idővel esetleg ki lehet egészíteni, folytatni, bővíteni lehet.

Kizárólag fehér színnel nem lehet tetoválást készíteni, szalonunkban mi csak más színek kiemelésére használjuk.

Szalonunkban készítünk takarást, kiegészítést, javítást, de ezeket csak személyes egyeztetés, a minta megtekintése után tudjuk elvállalni, annak függvényében, hogy szakmailag és minőségileg megvalósíthatónak tartjuk-e kérésedet. Pl. nem lehet tetoválást halványítani, kicsinyíteni, illetve nem létezik bőr színű festék, amivel le lehetne fedni a régi mintát. Fontos, hogy az új minta mindig nagyobb és sötétebb tónusú legyen a javítandónál. Jó takaró színek: fekete, szürke, kék és a lila különböző árnyalatai, de az adott mintától is függ. Az előbbiek miatt javításra csak személyesen tudunk árajánlatot adni, emailben és telefonon nem!

Teljesen mindegy ha tetszik, de ha később folytattatni szeretnéd, csak hasonló stílusú mintát célszerű választani, mert egy tökéletes tetoválást is meg tud ölni egy másik tökéletes, de más stílusú minta.

Felszívódó, eltűnő tetoválás nem létezik. Kozmetikai géppel kozmetikusok készítenek olyan mintákat, amelyek részlegesen kikopnak, elhalványodnak és ezért borzalmasan néznek ki néhány hónap vagy év után, de teljesen ezek sem tűnnek el soha.

A tetováltatni kívánt minta méretétől, bonyolultságától, kidolgozottságától és attól, hogy kell-e bele egy csomó színárnyalat vagy csak néhány. A tévhitekkel szemben a színes tetoválás szalonunkban nem drágább, mint a fekete. Egy fekete 3D-s tetoválás sokszor bonyolultabb és több színárnyalatot tartalmaz, mint egy egyszerű színes. Vannak testrészek ahova nehezebb tetoválni, így némileg ez is befolyásolhatja a tetoválás árát.

Terhesség, betegség esetén nem javasoljuk a tetoválást. Bőrbetegség esetén kérd ki a bőrgyógyászod véleményét. 18 éves kor alatt csak szülői jelenléttel, a gyermek és a szülő/gondviselő személyazonosságának igazolása után áll módunkban a tetoválást elkészíteni. Testvér, unokatestvér, nagyszülő stb. nem elég!

A tetoválás minden esetben minimális, ámde elviselhető fájdalommal jár, amit megéri bevállalni egy szép minta érdekében. Vannak testrészek ahol jobban, máshol kevésbé, azonban ez nem szabad, hogy befolyásoljon döntésedben. Álmodd meg, hogy hova szeretnéd és küzdj meg érte, hogy aztán büszkén viselhesd. A fájdalmat azonban rengeteg dologgal csökkentheted. Légy kipihent, nyugodt, egyél, igyál rendesen előtte. Ajánlott, hogy hozz magaddal egy kis cukros innivalót, hogy közben se érezd rosszul magad.

A szokásos gyógyulási idő 2 hét, de ez lehet rövidebb és hosszabb is a tetoválás méretétől és kidolgozottságától függően. Ez idő alatt óvni kell a friss tetoválást az itt leírt módon.

A Westend Tattoo óriási hangsúlyt fektet a higiéniára. Naponta rendszeresen többször takarítunk, illetve kizárólag eldobható eszközökkel dolgozunk. Minden tetoválást új, egyszer használatos tűvel készítünk.

Igen, ha betöltötted a 17. életévedet, illetve, ha a szüleid beleegyeznek és ennek személyes jelenlétükkel adnak hangot. Személyazonosság igazolása szükséges a szülő / gondviselő és a gyerek részéről is! 18 éves kor alatt tetoválásről bővebben.